Riport 2018. 03. 10. szombat, 21:09
Kimaradtak a grosicsos helyzetek, az ellenfél viszont remekül élt a lehetőségeivel. A szombat délutáni bajnokin a Kecskemét 5-0-ra nyert Gyulán.

Mihelea - Bartik, Vitéz, Kiss, Sipos (Vasiljevic), Radics, Bús, Mészáros, Lajkó, Orosz, Kárpács: ebben az összeállításban lépett pályára a forduló előtt a mieinkkel azonos pontszámmal álló Kecskemét ellen a Grosics U19-es csapata. A vendégek már az ötödik percben megszerezték a vezetést, ezután viszont a Grosics került nagy helyzetbe, ami kimaradt, majd egy elmaradt büntetőt kértek számon a játékvezetőn Popovits Pál tanítványai. A félidő hajrája nem alakult igazán jól, a Kecskemét ugyanis 3-0-ás előnnyel vonulhatott a pihenőre.

A második játékrészben négy nagyobb lehetőség adódott a mieink előtt, de ezeket sem sikerült berúgni, a vendégek viszont még két alkalommal is betaláltak, így 5-0-ra nyertek.

- Két erős csapat ellen mutatott, jó játék után jött a hidegzuhany. Én rossz eredménynél is szeretem elemezni a meccset. Voltak a mérkőzésen fordulópontok, ha 1-0-nál berúgjuk a ziccert, és megkapjuk a 11-est, vagy ha már 3-0-nál, a második félidőben értékesítjük a négy tiszta helyzetet. A játékosok a saját bőrükön tapasztalták, hogy a csapatok között nincs nagy különbség, aki jobban akar győzni, az győzni is fog. Ma ebből a szempontból mi nem voltunk a csúcson - nyilatkozott Popovits Pál vezetőedző.


Hozzászólások: