Riport 2018. 03. 10. szombat, 21:08
kertesz-daniel-567064.jpg
Bármelyik csapat kivívhatta volna a győzelmet a Kecskemét - Grosics mérkőzésen, de egyik gárda sem tudott gólt elérni. Takács László együttese értékes pontot szerzett.

Az első két csapat után ezen a hétvégén a harmadik helyezett ellen játszott a Grosics U17-es együttese, mely a Kertész - Szabó, Bitó, Varga, Szebenyi, Geszti, Paublusztig, Pukoli, Kovács, Fülöp, Papp összeállításban vette fel a küzdelmet a jó erőkből álló Kecskemét ellen.

A jó felépítésű, magas játékosokból álló hazai együttes leginkább magas labdákkal próbálkozott, de a találkozón hibátlanul működő gyulai védelem nagyszerűen állta a sarat. A csapat erejéből futotta olyan ellentámadásokra, melyek gólt eredményezhettek volna, de ma egyik együttes sem tudta a gólvonal mögé juttatni a labdát. A 0-0-ás végeredmény pedig azt jelenti, hogy a Grosics a tabella 1-3. helyein álló együttesek ellen 4 pontot szerzett tavasszal.

- Mindkét csapat nyerni szeretett volna, meg is tettünk ezért mindent, kivéve egy dolgot, a gólt. A színvonalas mérkőzésen harcosan futballoztunk, sokat futottunk, voltak helyzeteink, ahogy az ellenfélnek is, így a döntetlen reális. Összességében nem vagyok elégedetlen, jó eredményt értünk el, melyhez gratulálok mindenkinek - értékelt Takács László vezetőedző.

A képen Kertész Dániel, aki sok kecskeméti beívelést hatástalanított.


Hozzászólások: