Riport 2018. 03. 10. szombat, 21:08
bidzilya-mark-621668.jpg
A jóval több grosicsos lehetőség ellenére 1-0-ra nyert a házigazda Kecskemét a szombati, NB II-es bajnokin.

Az első három percben két ziccert hagyott ki Kecskeméten a Nagy - Trescsula, Ovszák, Bohák, Illés, Percze (Kuzán), Zelik, Bidzilya, Lestyán (Krizs), Bojtos (Kocsis), Klebecskó (Hevesi) összeállítású U16. Az ezt követő időszakban mindkét együttes sikerrel hiúsította meg a másik támadási kísérleteit, zömmel mezőnyjáték folyt a pályán. Kovács Rudolf tanítványai ebben az időszakban nemcsak a befejezéseknél nem voltak elég határozottak, hanem a széleken sem tudtak az ellenfél védelme mögé kerülni.

A második félidőben a mieink három nagyobb lehetőséget ügyetlenkedtek el, a hazaiak viszont a 61. percben egy szöglet utáni fejessel megszerezték a vezetést, és mint később kiderült, a győzelmet is.

- Dühös vagyok, mert egy gyenge ellenféltől kaptunk ki. Az első percekben két gólt szerezhettünk volna, és a folytatásban is nagyobb nyomást fejtettünk ki a pálya középső harmadában. A második félidőben három komolyabb lehetőségünk volt, miközben az ellenfélnek egy sem, de ma képtelenek voltunk gólt szerezni - értékelt Kovács Rudolf vezetőedző, aki elmondta, több játékosának a produkciójával sem volt megelégedve.

A képen Bidzilya Márk, aki Illés Rihárddal együtt a legtöbbet mutatta a mérkőzésen.


Hozzászólások: