Általános 2018. 02. 21. szerda, 13:35
popovits-pal-kep.jpg
A szokottnál nehezebben telt a téli felkészülés a Grosics Akadémia U19-es együttese számára. Az új helyzet azonban lehetőséget is teremt a gárda tagjai számára, hogy újra megmutassák, mire képesek.

Közel sem nevezhető zökkenőmentesnek a Grosics Akadémia U19-es csapatának téli felkészülése. - Sándor Bence szalagszakadással jött vissza, őt most műtik. Timkó Patrik nem vett részt a felkészülésben, Bús Alex és Kárpács Erik pedig 3 hetet hagyott ki sérülés miatt. Emellett betegségek is nehezítették a helyzetünket, így a sok hiányzó miatt több barátságos meccsünk elmaradt. Az utolsó percekben a nagycsapat elvitte Manga Milánt. Ennek persze örülünk, hiszen ezért dolgozunk, de így most 11 játékossal és 2 kapussal vágunk neki a bajnokságnak - mondta Popovits Pál edző. Az elmúlt időszakban Manga Milán a kilencedik olyan játékos, aki a Grosics Akadémiától felkerült a felnőttek közé.

- A problémák ellenére megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot, de sok munka, türelem és idő kell ahhoz, hogy a 2001-es születésű játékosok felvegyék a ritmust a '99-esekből álló csapatok ellen - hangsúlyozta Popovits Pál.

A csapat szombaton, 11 órától, Gyulán fogadja a 2. helyen álló Diósgyőrt.


Hozzászólások: