A IX. Körös kupán tornagyőztes lett az ifjúsági U-19-es csapatunk

97-1.jpg
A rangos nemzetközi tornán - kapott gól nélkül - kupagyőztes lett Horváth Péter csapata, és a legjobb játékos címet Kiss Dávid a Grosics Akadémia játékosa kapta.

2011. január 22-én IX. alkalommal rendezték meg Békésen, a Körös Kupa Nemzetközi Terem-labdarúgó Tornát. A rangos tornán az 1992. január 1. után született játékosok léphettek pályára.

Résztvevő csapatok: Gyomaendrőd SE, Békés FC, Szarvas FC, Békéscsaba Janina SE, Dunaszerdahely FC, Grosics Akadémia.

Két csoportban (3-3 csapat) körmérkőzéseket játszottak a csapatok, majd a csoportok 1-2. helyezettjei keresztbejátszása után került sor a döntőkre.

Csapatunk kerete: Hegyi Tibor, Varga Levente, Petra Catalin, Válent Krisztián, Fluxa Dávid, Kiss Csaba, Patkás Gergő, Lengyel Erik, Gyarmati Róbert, Barát Dániel, Kiss Dávid, Maruska Vitalij

Edző: Horváth Péter

Eredményeink:
Csoportmérkőzések:.
Grosics Akadémia - Békés FC (0:0)
Grosics Akadémia - Gyomaendrőd (4:0)

Gl.: Kiss D.2, Maruska, Fluxa

Elődöntő:
Grosics Akadémia - Szarva (2:0) Gl.: Fluxa, Kiss Dávid
Döntő:
Grosics Akadémia - Dunaszerdahely (4:0)
Gl.: Fluxa, Varga, Kiss Cs, Válent

97-2.jpgA tavaszi félév egyik állomásaként az U-19-es csapatunk rangos terem-labdarúgó tornán mérette meg magát. A csapat jó játékkal, hangulatos mérkőzéseken, kapott gól nélkül a torna győztese lett. Horváth Péter több új szerzeménynek adott játékélhetőséget, akik éltek a lehetőséggel. Hegyi Tibor kapott gól nélkül védett, Varga és Petra a csapat erősségei voltak. a szervezők és a támadók pedig látványos, kreatív játékkal sorra vették be az ellenfelek kapuját. Különösen Válent, Fluxa, Maruska és a Kiss testvérek voltak elemükben. A serleget és az aranyérmeket Izsó Gábor polgármester, Szabó Endréné a Református Iskola igazgatója és Bíró Péter szervező adták át. A szép eredmény mellett a legjobb jó hír, hogy február 1-től már az Akadémia elkészült pályáin, létesítményeiben folytatódik a felkészülés.