Általános 2018. 01. 03. szerda, 08:00
halasz-laszlo.jpg
Magasra helyezte a lécet a Grosics Akadémia NB-s csapatai számára Halász László. A szakmai vezető az U14-U15 számára a bentmaradást tűzte ki célul, az U17 esetében pedig nem látja reménytelennek az osztályozó elérését.

- Elégedetlenek vagyunk az NB I-es csapatok teljesítményével, a folytatásban javítani kell, és ki kell harcolni a bentmaradást - nyilatkozott Halász László, az akadémia szakmai vezetője. Elmondta, tovább dolgoznak e két korosztály megerősítésén, és nem titok, hogy mindkét együtteshez érkeztek, érkeznek új emberek. - Tovább dolgozunk azon, hogy ezek a csapatok erősebbek legyenek. Olyan játékosokat próbálunk Gyulára hozni, akik egyértelmű erősítést jelentenek.

A szakember az U16-tal kapcsolatban azt mondta, ez az év a formálódásé, de már most készülni kell a következő bajnokságra, mikor is jobb esetben az NB I-es tagság megőrzése, rosszabb esetben pedig a feljutás kiharcolása lesz a tét. Halász László úgy fogalmazott, az U17 esetében még él a remény, hogy a csapat elcsípje a második, osztályozót érő pozíciót, egy jó tavaszi szerepléssel nem tartja lehetetlennek a feljutást sem. Az U19-cel szemben az a követelmény, hogy minőségi és felnőtt szintű játékot mutasson a gárda.


Hozzászólások: