Riport 2017. 09. 20. szerda, 21:30
20170920-090753.jpg
Rácz Máté szerint olyan az NB I, mintha egyszerre két osztályt léptek volna feljebb, Kovács Aurél úgy érzi, minden hétvégén rangadót játszanak. U15-ös csapatunk egyelőre szokja a legmagasabb szintű ellenfelek társaságát.

Egészen más követelményeket támaszt az NB I a csapattal szemben, mint az NB II. Ezt a tavalyi bajnokcsapat most a saját bőrén érzi, az eddig lejátszott négy találkozón három vereség mellett egy győzelmet szereztek a fiúk, s bár a folytatás sem ígérkezik könnyűnek, Kovács Aurél (a képen balra) és Rácz Máté bizakodva beszélt a jövőről.
- Nem lesz gond, ha minden meccsen úgy játszunk majd, mint a Pécs ellen. A csapat még összeszokóban van, öt új ember érkezett hozzánk, és az is fontos lenne, hogy mindenki jobban akarja a sikert - jelentette ki Rácz Máté.
Az első meccs megilletődöttsége után a Pécs ellen összekapta magát a gárda, de aztán újabb vereségek jöttek. Több odafigyelést és kemény munkát vár a csapattól Kovács Aurél. - Gyorsabb gondolkodást igényel az első osztály, az itteni ellenfelek jóval ügyesebbek. Több kell ellenük, és azt is meg kell szoknunk, hogy a tavalyi évvel ellentétben itt minden hétvégén rangadót játszunk - mondta a védő.
Rácz Máté is egyetértett abban, hogy idén nem lesz elég a tavalyi teljesítmény. - Nagy a különbség, olyan érzésem van, mintha nem egy, hanem két osztályt léptünk volna feljebb. Gyorsabb a játék, sokkal jobban meg kell küzdeni minden egyes labdáért - hangsúlyozta.
A fiúk ezzel együtt biztosak abban, hogy a Grosics bentmarad az első vonalban. Ehhez a következő lépést idegenben, a Ferencváros vendégeként teheti meg a társaság.


Hozzászólások: