Riport 2017. 09. 10. vasárnap, 12:23
irhazi-csaba-435-598.jpg
Két, két forduló után veretlen csapat játszotta a harmadik játéknap rangadóját, Gyulán. A Grosics Akadémia megszerezte ugyan a vezetést a Kecskemét ellen, de a vendégek fordítottak, és 2-1-re nyertek.

Két, erős együttes ellen szerzett hat ponttal bizakodva léphetett pályára a szintúgy hibátlan Kecskemét ellen a Nagy - Ovszák, Bohák, Illés, Percze (Kocsis), Lestyán (Krizs), Telinger, Tyahur, Klebecskó, Hevesi (Bidzilya), Irházi összeállítású Grosics. Többet birtokolták a labdát a vendégek, a 32. percben mégis a mieink szerezték meg a vezetést. Egy oldalról elvégzett szabadrúgás után a védők kifejelték a labdát, Irházi Csaba azonban a kapuba helyezett.
Sajnos csak egyetlen percen át volt nálunk az előny, egy szöglet utáni, számunkra balszerencsés találattal egyenlített a vendégcsapat. A 49. percben egy bedobás után az ellenfél egyik játékosa fordult le, és jól tálalt a visszalépő támadó elé, aki megszerezte a vezetést a Kecskemétnek. A folytatásban a Grosics mozgósított több energiát az újabb gólért, leginkább Illés Richárd és Krizs Erik lövésénél csillant fel számunkra a remény, de az eredmény nem változott, 2-1-re nyert az ellenfél.

- Jobb csapat ellen játszottunk, mely jelentős fizikai fölényben volt. A Kecskemét jobban játszott, legfeljebb egy döntetlenre lehettünk volna jók - nyilatkozott Kovács Rudolf vezetőedző.

A képen Irházi Csaba, egyetlen gólunk szerzője.


Hozzászólások: