Riport 2017. 08. 24. csütörtök, 19:51 (frissítve)
nyito.jpg
Nem sok idő maradt a pihenésre a tavaly az NB II-es bajnokságot megnyerő, majd az osztályozókat is sikerrel megharcoló együttes számára. A felkészülés a kezdeti nehézségek ellenére jól sikerült, legalábbis ez derült ki Kovács Aurél és Szűcs Zsolt szavaiból.

- A felkészülés első két meccsén még nem azt nyújtottuk, amire képesek vagyunk, utána viszont egyre inkább előrébb léptünk. Úgy érzem, minden esélyünk megvan a bentmaradás kiharcolására - mondta Kovács Aurél. Szűcs Zsolt kiemelte, szokatlanul rövid volt a nyári szünet, ezt pedig többen is megérezték, ezzel együtt képesnek tartja a gárdát a legfőbb cél elérésére. - Az első osztályban is vannak verhető csapatok, úgy érzem, bentmaradunk - fogalmazott a védekező középpályás.

A négy új érkezővel erősödő csapatra az ország legjobbjai várnak, ezért Takács László vezetőedző nem is titkolta, hogy nagy szerepet szán a biztonságos védekezésnek, ugyanakkor a támadásokról sem fognak lemondani. 

- Bizakodó vagyok, a felkészülés jól sikerült. Mindannyian tudjuk, hogy nagy kihívásoknak kell megfelelni. Bízom benne, minél hamarabb fel tudjuk venni az első osztály tempóját, és álljuk majd a sarat a legerősebbek ellen is - hangsúlyozta.

A Grosics U15-ös együttese szombat délután a Videoton otthonában kezdi meg a bajnokik sorát.

A képre kattintva galéria nyílik.


Hozzászólások: