Beharangozó 2017. 05. 31. szerda, 07:53
lenard-mate-744-623.jpg
Megtörtént a sorsolás, a dél-keleti bajnok a közép-keleti elsővel játszik az első körben, várhatóan június 14-én és 17-én. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Grosics Akadémia a Ceglédi VSE együttesével csap össze az osztályozók "elődöntőjében", a győztes pedig már az NB I-ért meccsel.

Jó hír, hogy nem hat, hanem csak négy meccset kell játszania U14-es együttesünknek az NB I-ért. Kevésbé jó hír, hogy várhatóan csak 14-én, vagyis jóval a bajnokság befejezése után lép majd pályára a csapat.
Sejthető volt, hogy innen már csak erős csapatokkal játszanak Kikity Márió tanítványai. A Cegléd ugyan még nem fejezte be a bajnokságot, de imponáló mérleggel bír, 27 meccsből 25-öt nyert, és csak egyszer szenvedett vereséget a Pest megyei gárda, mely az UTE ellen 8-0-ás zakóba szaladt bele. Ezzel együtt egy fordulóval a vége előtt már megnyerték a bajnokságot a Salgótarján és az Újpest előtt.

- Itt már nincs gyenge csapat, nagy erőket kell mozgósítani a siker érdekében. Minden meccsnek óriási jelentősége van, ezért nagyon oda kell figyelnünk a legapróbb részletekre is - hangsúlyozta Kikity Márió vezetőedző.

A képen Lénárd Máté, akinek szükség lesz a góljaira az osztályozókon.


Hozzászólások: