U15: vereség a csabai UFC otthonában

Igyekezett a Grosics U15-ös csapata, de a bemutatott teljesítmény ezúttal kevés volt a listavezető Békéscsaba UFC ellen, mely 2-0-ás vereséget szenvedett a keddi rangadón.

Nem járt sikerrel a Nagy - Trescsula, Ovszák, Zelik, Illés, Bidzilya, Lestyán, Krizs, Telinger, Klebecskó, Irházi összeállítású U15 a megyeszékhelyen rendezett rangadón, a csabaiak visszavágtak az őszi, 4-0-ás vereségért. A hazaiak a 15. és a 16. percben is bevették Nagy Szabolcs kapuját. A folytatásban a gyulai gárda nagy erőket mozgósított a szépítésért, de a vendég akciók elhaltak a csabai 16-os előterében, így a vége 2-0-ás vereség lett.

- Hamar elkerülhető gólokat kaptunk. A folytatásban hiába mutattunk időnként szép játékot, vagy játszottunk egyes időszakokban komoly fölényben, támadásaink nem jutottak el az ellenfél kapujáig. A játékosok hozzáállása jó volt, de a csapat nem a valós tudásának megfelelő produkciót mutatott be. Ma nem jött össze a győzelem, nem játszottunk jól - nyilatkozott Takács László vezetőedző.