Beharangozó 2017. 04. 13. csütörtök, 15:57
Könnyebb meccsek elé néz az U14 és az U15 a pénteki játéknapon, az idősebbeknek viszont legjobbjukat kell nyújtaniuk, ha jól akarnak kijönni a Bozsik és a Kecskemét elleni derbikből.

A veretlenség megőrzése mellett a gólkülönbség javítás és egy jó gyakorlás: ez lehet a cél az U14 és az U15 pénteki bajnokiján. A Gyomaendrőd-Körös UFC eddig nem nagyon nehezítette meg a komolyabb riválisok dolgát. A fiatalabbak ősszel 18-1-es, az idősebbek 12-0-ás győzelmet arattak ellenük, így nem felelőtlenség azt állítani, hogy mindkét csapatunk viszonylag könnyen besöpörheti a 3 pontot.

A múlt héten véget ért az U16 nagyszerű sorozata, bár Kiss János együttese így is a negyedik helyen áll. A csapatra pénteken kemény erőpróba vár, hiszen a szintén 31 pontos Nyíregyházát fogadják. A jó formában lévő vendégeket minden bizonnyal hajtja a visszavágás vágya, ősszel ugyanis Nyeste Csaba és Kiss Krisztián találataival a gyulai egység győztesen távozott a Nyírségből.

Ősszel a Nyíregyháza elleni meccs előtt mondta azt Piri Ottó, az U17 vezetőedzője, hogy most kezdődik igazán a bajnokság. Ez nyilván a tavaszra is igaz, a listavezető Grosics kemény időszak elé néz, jönnek a legerősebb riválisok. A Nyíregyháza ellen ősszel döntetlenre végzett a csapat, s bár hazai pályán elvileg a fürdővárosi alakulatnak lehet nagyobb esélye, a nemrég a Kecskeméttel is ikszelő Bozsik legyőzése nagy kihívás lesz.

Remek formában van U19-es együttesünk pénteki ellenfele, a Kecskemét, mely a legutóbbi három fordulóban a Gyirmót, a Diósgyőr és a Békéscsaba ellen szerzett 7 pontot. Popovits Pál gárdájának így nem lesz könnyű dolga, ha pontot, pontokat akar szerezni.


Hozzászólások: