Riport 2017. 04. 08. szombat, 16:06
gesztij.jpg
Hiába játszott jól, alakított ki sok helyzetet, és irányította a mérkőzést, a 3-0-ás végeredmény alapján sima vereséget szenvedett U16-os csapatunk, melynek négy győzelemből álló, remek sorozata szakadt meg a győri vereséggel.

Négy győzelem után Gyirmóton sem esélytelenül lépett pályára a Trescsula - Szabó, Bitó, Nagy, Trombola (Varga), Geszti, Paublusztig, Kovács, Papp, Kiss (Vasiljevic), Nyeste (Szebenyi) összeállítású Grosics Akadémia. Az irreális szembeszél mellett a csapatnak a legnagyobb gondot saját maga jelentette, az ellenfél - a mi hibáinknak köszönhetően - ebben a játékrészben három alkalommal is betalált. A szünetben persze könnyen lehetett volna 3-3 is az állás, de kétszer a kapufa segítette ki a győrieket, egyszer pedig az elmaradt büntetőt hiányolta a gyulai alakulat.
A második félidő is azt igazolta, a három gólos hazai vezetés túlzó, ám a Grosics ezúttal képtelen volt bevenni a hazai kaput. Kiss János tanítványai hiába dolgoztak ki 6-7 nagy helyzetet, még az üres kapuba sem sikerült betalálni, pedig az ellenfél az utolsó bő negyedórát emberhátrányban töltötte a pályán.

- Védelmi hibákból három gólt szerzett az ellenfél, mi pedig két kapufáig és egy elmaradt büntetőig jutottunk. A második félidőben a Gyirmót egyszer lépte át a félpályát, mi több nagy lehetőséget kialakítottunk, de ma semmi sem ment be, pedig a végén öt csatárral támadtunk. Ezzel együtt nem tudok haragudni a fiúkra, de a hazai csapat megérdemelte a győzelmet - nyilatkozott Kiss János vezetőedző.

A képen Geszti József, akit Kiss János egyedül nevesített a mai meccs utáni értékelésben a "jók" között.


Hozzászólások: