Riport 2017. 03. 04. szombat, 19:35
farkasnorbert.jpg
A Szolnok után szombaton erősebb ellenfél várt U19-es együttesünkre. Az Újpest otthonában Popovits Pál együttese értékes pontot szerzett, bár a nagyobb helyzetek száma alapján akár nyerhetett is volna.

Mihelea - Kiss, Polonszki, Molnár, Deli, Radics, Timkó, Takács, Farkas, Kriska, Treiber: ebben az összeállításban lépett pályára a Grosics Akadémia az UTE ellen. A találkozón a játék képe inkább a gyulai egység fölényét mutatta, és a nagy helyzetek alapján is inkább a mieink álltak közelebb a három pont megszerzéséhez. A hazaiak egy jó szabadrúgással és egy, a kapusunk által védett ziccerrel veszélyeztettek, a mieink viszont négy alkalommal is eljutottak nagy lehetőségig. A találkozó krónikájához tartozik, hogy Kriska Norbertet a 75. percben kiállították, így a Grosics emberhátrányban küzdötte végig a mérkőzés hajráját.

- Kezdünk hozzászokni az új felálláshoz. Ha a helyzeteket berúgjuk, és bemegy a kapufa, megszerezhettük volna a három pontot. Nem vagyok elégedett, de a játékosok hajtottak, mindent megtettek a győzelemért - mondta Popovits Pál vezetőedző.

Farkas Norbert a felső lécet találta telibe, ő állt a legközelebb a gólhoz.


Hozzászólások: