Beharangozó 2017. 02. 24. péntek, 07:30
Az U14 és az U15 még készülhet, a nagyobbak számára viszont szombaton elrajtol a bajnokság. Csapataink a Szolnok ellen lépnek pályára, alapvetően győzelmi esélyekkel.

Nem sikerült jól az őszi szezonkezdet U16-os együttesünk számára, mely hazai pályán vérzett el az egyébként közel sem gyenge Tisza partiak ellen, Kiss János legénysége szombaton 11 órától, idegenben köszörülheti ki a csorbát. Ez persze már csak azért sem ígérkezik könnyű feladatnak, mert a szolnokiak - legalábbis a tabellára pillantva - a mieinkhez hasonló játékerőt képviselnek.

A kötelező győzelem a legnehezebb, de reméljük, U17-es csapatunk minden nehézség ellenére begyűjti a három pontot a mezőny hátsó régiójához tartozó Szolnok ellen. Piri Ottó tanítványai legutóbb sima, 3-0-ás győzelmet arattak, de könnyen lehet, hogy idegenben nehezebb dolguk lesz.

Jók az esélyei az U19-nek , hiszen hazai pályán fogadják a vasutasokat, akik eddig elég szerényen teljesítettek, a Paks elleni, 2-1-es győzelem mellett 14, többségében sima vereséget mondhatnak magukénak. A Grosics az őszi szezonban 3-1-re nyert ellenük, de ez persze nem jelent garanciát a tavaszi diadalra.
- Jól sikerült a felkészülés, megpróbáljuk a gárdát közelebb vinni a nagycsapathoz, hogy minél többen megfeleljenek majd az ottani követelményeknek. Úgy próbáljuk nevelni a játékosokat, hogy mindig a maximumot hozzák ki magukból, és ha ez így lesz, akkor a győzelem sem marad el - mondta az együttest idén átvevő Popovits Pál.