Riport 2017. 02. 17. péntek, 09:00
img-1436.jpg
Eredményesen telt az elmúlt időszak U12-es és U13-as együttesünk számára. Előbbiek egy erős együtteseket felvonultató, orosházi tornán lettek másodikok, utóbbiak pedig bejutottak a megyei futsal bajnokság döntőjébe.

img-1438.jpgEgy nyolc csapatos, orosházi tornán vett részt a napokban a Grosics Akadémia U12-es gárdája. Dobi Róbert tanítványai a csoportkörben 3-2-re győztek a Hódmezővásárhely, 7-0-ra a Szarvas ellen, a kettő közül az egyik orosházi csapattal pedig 3-3-as döntetlent játszottak. Ezután az elődöntőben elképesztő magabiztossággal 7-2-re verték a későbbi bronzérmes SZEAC-ot, ám a döntőben 1-0 arányban alulmaradtak a debreceni Olasz Focisuli ellenében. Ezzel együtt a csapat remekül teljesített, a legtöbb gólt szerezte, és a torna kapusának a képen látható, grosicsos Gyüre Milánt választották meg.

Veretlenül jutott be a megyei futsal bajnokság döntőjébe a Tímár Krisztián vezette U13. A két fordulós selejtező első körében már látszott, hogy a Grosicsnak jók az esélyei, a második körben pedig a fiúk kapott gól nélkül hozták mindhárom mérkőzésüket. A békéscsabai Előre ellen 5-0, a Füzesgyarmat ellen 1-0, a Szeghalom ellen 2-0 lett a vége. A csapat: Gajda Róbert, Zsilák Máté (kapusok), Ottlakán János, Kocsis Bence, Vágási Tamás, Geszner Csongor, Patkás Kristóf, Bacsa Krisztián, Megyeri Levente, Mohácsi Gergő (mezőnyjátékosok).