U16: három pontot hozott az akarat a Bozsik ellen

nyeste.jpg
Sikerült feledtetnie a múlt hétvégi vereséget U16-os együttesünknek, mely idegenben aratott értékes, 2-0-ás győzelmet a nyíregyházi Bozsik ellen.

Jól kezdte a nyíregyházi mérkőzést a Trescsula, Kovács, Paublusztig, Gajda, Fülöp, Varga (Kiss K.), Geszti, Trombola, Nyeste, Huszár (Kiss K.), Bitó (Vasiljevic) összeállítású Grosics Akadémia, már a találkozó elején gólt szerezhettek volna a fiúk. A következő fél órában viszont a hazai együttes uralta a játékot, bár kapusunknak komoly védenivalója nem volt.
Ezután fokozatosan újra a gyulai gárda vette át a kezdeményezést. A második félidőben a nyomás góllá érett, egy mélységi labdával Nyeste Csaba lépett ki, és a kapus mellett bal külsővel helyezett a kapuba. Néhány perccel később a vendégek létszámfölénybe is kerültek, innen pedig már nem volt kérdés, hogy kié lesz a három pont. A 81. percben a csereként beálló Kiss Krisztián Trombola Vilmos labdájával ugrott ki, majd mesterien helyezett a kapu jobb oldalába, kialakítva a 2-0-ás végeredményt.

- Erős csapat ellen játszottunk, mely a játék néhány elemében jobb volt nálunk, ugyanakkor a végén nem volt kérdés, hogy melyik együttes érdemelte meg a győzelmet. Ahogy az sem, hogy melyik gárdának volt erősebb az a akarata. A mérkőzésen jól játszott Paublusztig, Gajda, Kiss Krisztián és Nyeste - értékelt Kiss János vezetőedző.

A képen Nyeste Csaba, aki az 53. percben megszerezte a vezetést.