U17: értékes döntetlen Nyíregyházán

sandorbence.jpg
2-2-re végzett a Nyírségben U17-es együttesünk, mely a hajrában kapott, véleményes büntetővel veszített két pontot a jó erőkből álló hazaiak ellen.

Esélyesként, de erős ellenféllel szemben lépett pályára a Grosics U17-es korosztálya Nyíregyházán a Takács - Mészáros (Kárpács), Vitéz, Manga, Sándor, Rácz (Sipos), Fórizs (Kókai), Pandur, Bús, Zöldi, Galacs összeállításban. Sokkal jobban aligha kezdődhetett volna a mérkőzés, a góllövőlista éllovas Galacs Erik lefordult a védőjéről, és a kapuba helyezett. A gyors vezetés ellenére sem adta fel a Nyíregyháza, a mezőnyben két, hasonló képességű csapat játszott izgalmas, jó iramú rangadót.
A következő gólra egészen a 75. percig kellett várni, ekkor a hazaiak a mieink nem megfelelő kommunikációja mellett egyenlítettek. Két perc múlva Galacsot rántották le az ekkor létszámban is megfogyatkozó nyírségiek, a megítélt büntetőt pedig Sándor Bence értékesítette. Sajnos nem itt ért véget a meccs, bár 2-1-nél eldönthettük volna a 3 pont sorsát. Ehelyett a hazaiak némi szerencsével büntetőhöz jutottak a 90. percben, és be is rúgták, így 2-2 lett a vége.

- Kicsit több labdatartással megszerezhettük volna a három pontot, bár az igazsághoz tartozik, hogy a betegséghullám és a sérülések miatt eléggé szokatlan összeállításban játszottunk, a támadó Mészáros például jobbhátvédként futballozott, és a helyére is csak csatárt tudtam beállítani. Jó ellenfél ellen játszottunk komoly meccset, biztos vagyok benne, hogy innen nem sokan visznek majd el pontokat - értékelt Piri Ottó vezetőedző.

A képen Sándor Bence, aki berúgta a büntetőt, ezzel vezettünk 2-1-re.