U14-U15: kiütéses győzelmek a Mezőberény ellen

413171-racz-mate.jpg
Mindkét együttesünk sima győzelmet aratott pénteken, a Mezőberény ellen. A találkozókon igazából csak a gólkülönbség volt kérdéses.

Illés Rihárd találatával már a 2. percben megszerezte a vezetést az U14, mely a Nagy - Oszlács, Kovács, Irházi, Szűcs, Illés, Bohák, Krizs, Varga, Simon, Trescsula összeállításban lépett pályára, csereként pedig Tóth, Kocsis, Bokros, Durkó, Rácz, Ovszák és Hevesi kapott lehetőséget. A meglehetősen egyoldalú találkozón a szünetben már 8-0-ra vezettek Kikity Márió tanítványai, akik szinte tetszés szerint érték el a gólokat. A második félidőben a cserékkel sem változott sokat a játék képe, a berényiek megszerezték ugyan a becsületgólt, de a mieink dupláztak, így a végén kiütéses, 16-1-es Grosics győzelem született. Góljainkat Tóth Bence (4), Rácz Máté (3), Trescsula Máté, Szűcs Zsolt (2-2), valamint Illés Rihárd, Bohák Dominik, Simon István és Ovszák Dávid szerezték, az ellenfél pedig egy öngólt vétett.

Kicsit szolidabb gólparádét hozott az Uram (Trescsula) - Kiss G. (Lestyán), Dáné, Paublusztig, Gajda, Varga (Kiss K.), Trombola (Nyeste), Geszti (Pásztor), Fülöp (Horváth), Huszár, Szegedi (Kiss K.) összeállítású U15-ös gárda fellépése, a vendégek itt nagyobb ellenállást tanúsítottak, bár a mérkőzés végső kimenetele nem nagyon volt kérdéses. A szünetben már 4-0-ra vezettek Halász László tanítványai, a vége pedig Geszti József és Nyeste Csaba 2-2, továbbá Kiss Gergő, Dáné Szebasztián és Huszár Ádám 1-1 találatával 7-0 lett.

A képen a csereként beálló Rácz Máté (U14), aki öt perc alatt szerzett 3 gólt.