Értékes győzelem Debrecenben

Bizakodva utazott Debrecenbe U15-ös csapatunk és végül a pozitív hozzáállás meg is hozta a sikert. Dobi Róbert fiataljai ugyanis – többek közt Galacs Erik duplájával - 3-2-es győzelmet arattak idegenben, a találkozó jegyzőkönyve mellett az alábbiakban a rövid szakmai értékelést is megtalálják.

Debreceni SI – Grosics Akadémia 2-3

Grosics Akadémia: Szabó - Sándor, Boros, Zöldi, Pandúr - Fórizs, Balogh -Rácz, Sípos, Mészáros –Galacs

Cserék: Kárpács, Bartik, Sallai, Baksai

Gólszerzők: Galacs (2), Orosz M.

Jó iramú, élvezetes játékot hozott az első félidő, akadémiánk U15-ös együttese sok helyzetet alakított ki, amelyek közül egyet Galacs Erik gólra is váltott. Éppen a korábban látottak alapján hatott meglepetésként, hogy a szünet után a hazaiak megfordították az eredményt. A döbbeneten aztán ismét Galacs villanása és találata változtatott, majd nagy akarattal futballozó csapatunk Orosz Márk révén a győztes gólt is megszerezte.

A lefújást követően Dobi Róbert vezetőedző lakonikusan ennyit nyilatkozott honlapunknak: „A drámai hajrá és a késői gólunk ellenére teljesen megérdemelten nyertünk. Már az első félidőben több góllal vezethettünk volna, a kimaradt helyzetek miatt magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, végül a csapat egységét és akaratát dicséri, hogy végül csak elhoztuk a három pontot Debrecenből.