U17: kettős győzelem tizenöt góllal

Legutóbbi két bajnoki fellépésén magabiztos győzelmet aratott U17-es csapatunk, azaz, tartja remek formáját a társaság. Takács László együttese idegenben és hazai pályán egyaránt gólerősen futballozott, a két találkozón pedig tizenöt találatig jutott. Az alábbiakban az összeállítások, a góllövők és a mesteri értékelések olvasható.

Grosics Akadémia - Maros-Menti UFC 9-0 (2-0)

Grosics Akadémia: Rajna (67'Krnács) - Hoffmann, Ungi Martin, Grecsó, Süli -Paulik(46'Csapó) - Vörös (46'Gazdag Bálint), Kántor(58'Farkas), Hegedűs, Fodor(67'Mákos), Visnyei(46'Rebők).

Gólszerzők: Kántor 36', Hegedűs 45',64',83',87', Farkas 60', Rebők 81',84',85'.

A lefújás után Takács László korosztályos csapatunk vezetőedzője így összegzett: "Fegyelmezetten, jól játszó ellenféllel találtuk szemben magunkat, de így is kétgólos előnyt szereztünk az első félidőben. Lendületesen futballozva sok helyzetet alakítottunk ki, amit az ellenfél védői hárítottak, vagy rossz megoldást választottak játékosaink. A második félidőben beállt labdarúgók tovább tudták folytatni a gyors, lendületes stílust, s ekkor már a helyzetkihasználásunk is javult, ami gólokban is megmutatkozott. Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz és a szép gólokhoz, ezúttal Süli, Grecsó, Csapó, Kántor, Fodor, Hegedűs és Rebők játszott átlagon felül, összességében azonban mindenki dicséretet érdemel."

SZEOL Mórahalom-Grosics Akadémia 1-6 (0-4)

Grosics Akadémia: Krnács (46'Rajna) - Hoffmann, Ungi Martin (68'Mákos), Grecsó, Süli, (46'Farkas) - Csapó(46' Paulik ) -Rebők (46'Vörös), Visnyei, Kántor, Fodor - Hegedűs (46'Zabari)

Gólszerzők: Kántor 7', Visnyei 9', Fodor 32',37',73', Zabari 77'.

A meccs után Takács László ezt nyilatkozta: "Rossz minőségű pályán, nagy melegben kezdődött a mérkőzés. Már az elején tudtuk, hogy játékunkat nem támogatja a pálya talaja, de játékosaim hamar hozzászoktak a körülményekhez, és gólra is tudták váltani fölényünket. Bár a teljesítményünk elmaradt az utóbbi hetekben megszokottól, ám így is magabiztosan uraltuk a mérkőzést. Az együttesből Hoffmann, Süli, Kántor és Fodor játékát tudnám kiemelni, jóllehet, a többiekre sem lehetett különösebb panasz."