U17: dupla döntetlen, sok helyzet, sok gól

Két legutóbbi fellépésén sok gólt szerzett - igaz, sokat is kapott - U17-es együttesünk. A Békéscsaba elleni találkozókon Gazdag Dávid három, Visnyei két találatot szerzett, s egyébként is a csapat igen odaadóan és gólerősen játszott, amiben viszont javulni kell, az a védekezés. Mindez az összeállítások és a gólszerzők ismertetése után Takács László vezetőedző értékeléséből ugyancsak kiderül.

Grosics Akadémia U17 - BUFC U17

2 - 2

(0 - 2)

A Grosics Akadémia összeállítása: Krnács (Fogarasi, Rajna) - Hoffmann, Ungi M., Grecsó, Süli -Paulik, Csapó - Gazdag D., Hegedűs, Fodor - Visnyei

Cserék: Rebők, Kántor, Gazdag B., Farkas, Vörös

Gólszerzők: Visnyei, Gazdag D.

A lefújást követően Takács László így értékelt: "A reme színvonalú mérkőzésen az első félidőben a helyzeteit jobban kihasználó ellenfelünk kétgólos előnyt szerzett. A második félidőben a sok kidolgozott ziccerből egyenlíteni tudtunk, de a játék képe alapján győzelmet érdemeltünk volna. Minden játékosom lehetőséget kapott a játékra és mindenkit dicséret illet a hozzáállásért. Tudjuk és látjuk a hibáinkat, a védekezésben és a helyzetkihasználásban egyaránt fejlődnünk kell."

 

Grosics Akadémia U17 - BUFC U17

5 - 5

A Grosics Akadémia összeállítása: Rajna (Krnács) - Hoffmann, Ungi M.,Grecsó,Süli - Paulik,Csapó - Gazdag D., Hegedűs, Fodor - Visnyei.

Cserék: Rebők, Kántor,Gazdag B. Farkas, Vörös.

Gólszerzők: Gazdag D. (2), Visnyei, Gazdag B., Vörös

A HLSDZ Kupa keretében megrendezett mérkőzés után Takács László, akadémiánk korosztályos trénere honlapunknak ezt nyilatkozta: "Egyenrangú ellenfelei voltunk a kiemelt bajnokságban szereplő Békéscsabának. Mindkét csapat sok ziccert dolgozott ki ezen a jó iramú mérkőzésen, mely gól gazdag találkozót hozott, s a döntetlen végül ránk nézve dicséretes, mivel a harmincötödik perctől emberhátrányban futballoztunk. Nagyon örülök annak, hogy az összes játékosom élt a bizonyítás lehetőségével. A sok jó teljesítmény közül is kiemelkedett Gazdag Dávid, Süli Szabolcs, Csapó Imre, Vörös Márk és Gazdag Bálint produkciója."