Könnyelműség után pontokat hagytunk Orosházán

Hiába vezetett a félidőben U19-es csapatunk, a könnyelműség és a koncentráció hiánya miatt meg kellett elégednie a döntetlennel Orosházán (1-1). A rendkívül nehéz talajon együttesünk sok helyzetet hagyott ki, továbbá a latyakos pályán túlzottan finom megoldásokkal próbálkoztak a mieink, egy ilyen lazaság után született a hazaiak egyenlítő találata. Az alábbiakban csapatunk összeállítását, és az edzői értékelést olvashatják.

Orosháza-Grosics Akadémia 1-1 (0-1)

Gólszerzőnk: Dósa

Grosics Akadémia: Nagy R. - Ungi Máté (Kekercseny), Barát, Dósa, Gimesi - Patkás (Gyarmati), Pászka (Fazekas), Czirok, Erdős (Hegedűs E.) - Manga, Kovács B.

A mérkőzés után Máté János, U19-es együttesünk vezetőedzője így értékelt:
- Orosházán két pálya van egymástól kétszáz méterre, a mostoha időjárás miatt az egyik használhatónak bizonyult, a másikon bokáig ért a víz és a latyak. Mégis az utóbbi pályán játszottunk, ami nem tett jót a játékosok lelkivilágának egyik oldalon sem. Az első félidőben sok helyzetet alakítottunk ki, ám a zömét ki is hagytuk. A szünetre mégis előnnyel vonulhattunk, mivel Manga remekül lépett ki a labdával a tizenhatoson belül, ám mielőtt lőhetett volna, csúnyán felrúgták. Szerencsére csatárunkat nem kellett sérülés miatt lecserélni, ráadásként a büntetőt Dósa értékesítette.
Szünet után továbbra is mi irányítottuk a játékot, támadásban maradtunk, az utolsó átadásokba azonban mindig hiba csúszott. Aztán ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy birtokunkban lévő labdát könnyelműen elsarkaztunk, amiből a hazaiak megszerezték az egyenlítő gólt. Hatalmas fölényünk és helyzeteink után komoly "bravúr" volt ezt a meccset nem megnyerni, a pontvesztésért természetesen kizárólag magunkat okolhatjuk. Az öltözői értékelésnél nem is maradt el a kritika.