Nehéz meccset nyert Szegeden U17es csapatunk

Második félidei eredményes futballjának köszönhetően 3-0-ára nyert U17-es együttesünk idegenben, ám a játékon akad javítani való. Máté János edző szerint Szegeden az idény eddigi legnehezebb fellépésén van túl csapatunk.

Már Gyula városának határán is túl eljutott U17es korosztályunk híre, azaz, a Grosics Akadémia nagyszerű csapata ellen mindenki bizonyítani akar. Így aztán a bekkelő riválisok, a külső körülmények ellen is meg kell olykor küzdeni, persze, nem árt, ha fiatal játékosaink megszokják a küzdelmet, a harcos stílust. Szegeden például ismét felállt védelem ellen kellett rést találni, ami csak a második félidőben sikerült. Persze, azt se feledjük, hogy kapusunk, Lantos ugyancsak nagyszerű teljesítményt nyújtott, azaz, szükség volt a koncentrációra a szegedi kontráknál. A csapat nagyon fontos győzelmet aratott a Tisza-partján!

SZEOL-Tisza Volán - Grosics Akadémia 0-3 (0-0)

Gólszerzőink: Maruska (2), Zabari

U17-es A együttesünk Szegeden ebben az összeállításban szerzett három gólt és három pontot: Lantos - Ungi Máté (Farkas K.), Barát, Csapó, Zabari - Ungi Martin (Fodor), Erdős ( Paulik), Vati ( Hegedüs M.), Gazdag D. (Kekercseny) - Manga ( Horváth G.), Maruska.

A lefújást követően Máté János vezetőedző röviden így értékelt: "Rendkívül küzdelmes mérkőzést játszottunk, amelyen nehezen tudtuk feltörni a szegedi védelmet. Ebben némileg közrejátszott az is, hogy a mérkőzésen tizenkét ember ellen kellett bizonyítani csapatunk nagyobb tudását. Sorainkból ezúttal Lantos, Barát, Zabari és Maruska nyújtott átlagon felüli produkciót. Összességébe