U19: elvitte a DEAC a három pontot Gyuláról

06f1df28-7927-4ef1-8483-e957dde0cc93.jpg

Ősszel, idegenben nagy különbségű győzelmet aratott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai, U19-es gárdája Debrecenben, így a szombati visszavágón is reménykedhettünk a gyulai együttes sikerében. Takács László tanítványai a Lovas (Horváth) - Berkes (Berki O.), Csatlós, Fehér, Nagy B., Balogh Zs., Szabó Á. (Pelle), Pikó, Szabó L., Nagy Á. (Györfi), Schneider J. összeállításban léptek pályára. 

A kevés igazán nagy lehetőséget hozó találkozón az első találatot a debreceni egyetemi csapat részéről jegyezhettük fel, a tizenötödik percben a vendégek kerültek előnybe. A Grosics előtt a legnagyobb helyzet Nagy Bence beadása után Szabó Ádám előtt adódott, de ő mintegy hét méterről nem tudott betalálni. Ezen túl Balogh Zsolt került még egyszer helyzetbe de gól abból a lehetőségből sem született, a DEAC viszont a kilencvenharmadik percben bebiztosította győzelmét, így végül a vendégek 2-0-ás győzelmet arattak. 

 

- Egyenrangú felek találkozóján részünkről hiányzott az igazán jó teljesítmény és a megfelelő hozzáállás, néhányan nem sokat tettek hozzá a csapat teljesítményéhez - értékelte a mérkőzést Takács László vezetőedző.