U15: győzelem és sportbarátság a Mórahalom ellen

440543724-1127886241589221-3581832924844485191-n-1.jpg

A bajnoki cím szempontjából fontos mérkőzésre került sor szombaton, amikor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai, U15-ös együttese a közvetlen rivális Mórahalom gárdáját fogadta. Hidvégi Imre csapata a Pál (Balogh), Berki L., Szabó Cs. (Eszenyi), Moldván, Oláh, Lebegyev (Csökmei), Nagy Z., Harangozó (Kovács B.), Nica, Kovács G., Lakatos (Papp-Such) összeállításban lépett pályára. 

Az igazán nagy izgalmak ezen a találkozón elmaradtak, a Grosics ugyanis jelentős fölényben futballozott. A kilencedik percben egy kirúgás után, az egymásra váró védők között Nagy Zoltán talált be. A tizenharmadik percben Nagy Zoltán passzával Moldván Krisztián lépett ki, majd a kapuba helyezett. Fél óra sem telt el, amikor Nica Patrik fejesével három gólosra nőtt az előnyünk, a harminchetedik percben pedig Moldván Krisztián mintegy huszonöt méteres szabadrúgása után rezdült meg a vendégek hálója. A második félidőben ugyan szépített az ellenfél, de hamar jött a Grosics ötödik, egyben a találkozó utolsó gólja. A negyvenkilencedik percben Moldván Krisztién passza után a védekező középpályás Berki Levente állította be az 5-1-es végeredményt. 

 

- A bajnoki cím szempontjából fontos mérkőzésen a sportszerűség, egymás tisztelete dominált. A sportszerű ellenféllel szemben szép gólokat szereztünk - értékelt Hidvégi Imre vezetőedző, aki az egész csapat teljesítményét kiemelte.