U15: kiütéses siker a DAFC otthonában

380402497-999879604650206-3840350854810519619-n.jpg

Hazai pályán is nagy különbségű győzelmet aratott a sereghajtó bordányiak ellen a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai, U15-ös együttese, és idegenben is erre készültek Hidvégi Imre tanítványai. A szombat délelőtti mérkőzésen a fiúk a Balogh - Schmidt, Lebegyev, Moldván, Oláh, Berki, Nagy Z., Káposzta, Czinanó (Papp), Kovács G., Harangozó összeállításban, szemerkélő esőben léptek pályára. 

Az első percektől kezdve egyértelmű volt, hogy melyik gárda képvisel nagyobb játékerőt. Ennek megfelelően Harangozó Ákos révén már a kilencedik percben megkezdődött a gólgyártás. A folytatásban is potyogtak a gólok, ezek közül különösen emlékezetesre sikeredett Berki Levente harmincegyedik percben elért találata, amikor közel huszonöt méterről lőtte ki a jobb felső sarkot. Két perc múlva Czinanó Tamás ért el látványos találatot. A szép gólok mellett azért sok kihagyott helyzetet is feljegyezhettünk. Ennek ellenére a szünetben már 6-1-re vezetett a gyulai együttes. 

A második félidőben fegyelmezettebb produkciót mutatott be a Grosics. Játékosaink javuló koncentrációval sok szép támadást vezettek, ezek többségét gólra is váltották. Kovács Gergő tizennyolc méterről lőtt dupla kapufás gólt, Moldván Krisztián pedig huszonkét méterről bombázott a bal felső sarokba. 

A végén a Grosics 12-1-re győzött. Góljainkat Harangozó Ákos (3), Lebegyev Artúr, Nagy Zoltán (2-2), valamint Berki Levente, Czinanó Tamás, Kovács Gergő, Oláh Csongor és Moldván Krisztián szerezte. 

- Az első félidő tompább játéka után a másodikban jó hozzáállást tapasztaltam. Egy kulturált, játszani akaró ellenféllel szemben arattunk nagy különbségű győzelmet - értékelt Hidvégi Imre. 

A fotó korábban készült.