U15: bízhatnak az elvégzett munkában

hi.jpg

Vegyes érzésekről számolt be a felkészülési időszak végén a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai, U15-ös együttesének vezetőedzője. Hidvégi Imre elmondta, a gárda magja sikeres felkészülést tudhat maga mögött, azonban sok esetben hosszabbra nyúló sérülések és egyéb tényezők nehezítették, hogy minden labdarúgó a megfelelő formába lendüljön. 

- A csapat gerince elvégezte azt a munkát, melyet terveztem, így ilyen szempontból bizakodóan lehetünk. Hogy mindez mire lesz elég, az menet közben derül ki, de egy olyan bajnokságban fogunk játszani, melyben a csapatok jelentős része ismeretlen számunkra. Így pedig nehéz lenne esélyekről beszélni - mondta a vezetőedző a vasárnapi rajttal kapcsolatban. 

Hidvégi Imre kiemelte, több igazolást terveztek, de végül ezek nem mindegyike valósult meg, így a létszám kissé szűkös. - Vannak olyan játékosaink, akik sokra képesek, és remek labdarúgó válhat belőlük. Egyébként is azt szoktam mondani a gyerekeknek, hogy a határ a csillagos ég, sok munkával nagyon messzire lehet jutni. Mi most sokat dolgoztunk, és ez a terv a jövőre nézve is, mert az elvégzett munkának előbb, vagy utóbb lesz eredménye - fogalmazott a szakember.