Általános 2023. 01. 05. csütörtök, 08:00
u9.jpg

A magas színvonalat képviselő, hódmezővásárhelyi Bozsik tornákon szerepelt az ősszel U9-es csapatunk. Sódar Gábor tanítványai emellett két tornán is nagyszerű eredményt értek el. Szentes mellett Nagykátán tették le névjegyüket a fiúk, mindkét megmérettetésen ezüstérmet szereztek a jó nevű és erős gárdákat felvonultató mezőnyben. Az elmúlt hónapok során az edzéseken nagy hangsúlyt fektettek a labdaérzékeléssel kapcsolatos feladatokra, az egy-egy elleni párharcokra, az elért szép sikerek nagyban köszönhetők a tréningeken elvégzett munkának. 

- Jól szerepeltünk a tornákon, és a vásárhelyi, bozsikos rendezvények is nagyszerűen szolgálták a játékosok fejlődését, ezek során sok kiemelkedő teljesítményt láttam. Az elmúlt féléves munkáért mindenki dicséretet érdemel - értékelt Sódar Gábor. 

A gárda edzője elmondta, eseménydús tavaszra számíthatnak a fiúk. Ha minden a tervek szerint alakul, több tornára utazik a gárda, a megyében és a megyén kívül is pályára lépnek. Emellett folytatódnak a bozsikos tornák, a jó szereplést persze a megfelelő edzésmunkával lehet majd megalapozni. 

A jövővel kapcsolatban Sódar Gábor elmondta, az U10-zel közös tréningek során készülnek a hat plusz egyes játékrendszerre is.