Általános 2022. 09. 17. szombat, 14:32
306981033-1166758617524417-7096744764331724153-n.jpg
Az utánpótlás bajnokságokban sem hétköznapi esemény, hogy valaki öt gólt szerezzen egy meccsen, az idősebb korosztályokban pedig egészen ritkaságszámba megy egy ilyen produkció. Varga József a Tiszakécske elleni, szombati bajnokin mégis képes volt erre, teljesítményének értékét növeli, hogy rajta kívül senki sem volt képes gólt szerezni, vagyis klasszikus mesterötöst szerzett.

Az eddigi eredmények alapján a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai gárdája tűnt a találkozó esélyesének, és a Szabó N. - Cseri L., Forrás, Hoffmann (Lestyán-Goda), Varga (Horváth), Mészár (Téglás), Pikó, Mester (Zelicskovics), Fehér, Lőrincz, Schneider összeállítású csapat tett is azért, hogy igazolja a papírformát. A tizenötödik percben egy Mester-Mészár-Varga akció végén utóbbi játékosunk közelről megszerezte első találatát. Öt minutummal később szinte lekopíroztuk ezt az akciót, melynek végén Varga az üres kapuba gurított. 

Megnyugtató, két gólos előnnyel vonultunk a szünetre, a második félidő azonban hozott izgalmat, a kécskeiek több veszélyes támadást vezettek, olykor csak Szabó Norbert bravúrjainak köszönhettük, hogy nem kerültünk hátrányba. Varga József azért gondoskodott arról, hogy ne kerüljön veszélybe a győzelem, az 58., a 70. és a 80. percben is betalált, így alakult ki az 5-0-ás végeredmény.

vargaj.jpg- Megérdemelt győzelmet arattunk, de helyén kell kezelni ezt a sikert. Ahogy egy hete az mondtam, nem volt akkora különbség a két csapat között, úgy most is azt mondom, mert sok hiba csúszott a védekezésünkbe - értékelt Vantara Zoltán vezetőedző, aki Varga József, Szabó Norbert, Fehér Leonardó és Forrás Márk teljesítményét emelte ki.