Általános 2022. 06. 03. péntek, 19:45 (frissítve)
image-50734593.jpg

Második alkalommal rendezte meg családi napját a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai divíziója. Ez a nap elsősorban a kikapcsolódásról, a sportos szórakozásról és a közösség megerősítéséről szólt. Kiss János szakmai vezető elmondta, szeretnék elérni, hogy a szülők és a gyerekek még közelebb kerüljenek egymáshoz. Mindezt olyan, játékos programokkal igyekeztek megvalósítani, mint az edzők, a játékosok és a szülők közötti meccs, vagy a nap egyik slágere, a darts foci. - Dávid óvodás kora óta focizott, eljöttünk a tavalyi toborzóra, és úgy gondoltuk, ennél a klubnál jó helyen van a gyermek - mondta a megjelent szülők egyike, Juhász György. 

image-67159809.jpgFülöp Tamás edző azt mondta, szeretnék elérni, hogy a foci ne csak itt, az akadémián legyen téma, hanem otthon is minél több beszélgetés, közös meccsnézés erősítse a sportág iránti elköteleződést. A játékosok közül Joó Márton úgy vélekedett, jó évet zártak, de van még bőven tanulnivaló, ő maga a futóteljesítményét szeretné erősíteni. Az év játékosa Fehér Leonárdó lett, aki örült ugyan az elismerésnek, de mint mondta, nem elégedett az elmúlt időszakkal, mert úgy látja, korosztálya többre képes. 

A Grosics gyulai telephelyén az elmúlt évben újra bővült a létszám, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor a létesítmény további erősödés, újabb szép időszak elé néz.