Általános 2021. 11. 20. szombat, 22:19
received-502455430739050.jpeg

Szombaton a dobogós helyért küzdő SZEOL vendége volt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai, U14-es együttese. Szarvas János és Vantara Zoltán tanítványai a Horváth - Kovács Z. (Csumpilla), Kovács Zs., Oláh, Pribék, Fojka, Dombi, Nagy, Kovács-Kulcsár (Mohácsi), Balogh, Joó (Lázár) összeállításban léptek pályára. Elég nehézkesen indult a találkozó, a mieink kicsit lassan vették fel a mérkőzés ritmusát. Az erőtlen produkciónak meg is lett az eredménye, a szegediek az első félidőben három gólos előnyre tettek szert, a három találatból két esetben a mi hathatós közreműködésünknek köszönhetően. 

A szünet után a három, csereként beállt játékos nagyot lendített a játékunkon, szinte rá sem lehetett ismerni a csapatra. Míg az első félidőben egy érdemi Grosics lehetőséget jegyezhettünk fel, a másodikban több szép támadást vezettek a fiúk, a SZEOL pedig alig jutott el a kapunkig. Mohácsi Dávid az 57. és a 75. percben is betalált. Emellett két elmaradt büntetőt kértek számon a mieink a játékvezetőn, de az utolsó percben is megvolt a lehetőség az egyenlítésre. Mohácsi ekkor kissé kiszorított helyzetben fejelt mellé, így a SZEOL végül 3-2-re nyert.

- Gyenge, motiválatlan volt a csapat az első félidőben, ilyen hozzáállást több játékostól sem tapasztaltam idáig. A második játékrésszel elégedett lehetek, nemcsak a játék volt rendben, hanem akaratban is az ellenfél fölé nőttünk - értékelt Vantara Zoltán vezetőedző.

A képen Mohácsi Dávid, aki két gólt szerzett és remekül játszott.