Általános 2021. 09. 12. vasárnap, 14:58

Két, egyaránt két vereséggel startoló együttes csapott össze szombaton, Gyulán. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia  a Tutu - Bacsa, Borszéki, Cseri, Rácz, Nyerges (Fejes), Szűcs, Farkas, Hoffmann, Mészár, Lőrincz összeállításban lépett pályára. 

A láthatóan nagyon elszánt gyulai fiúk a hetedik percben egy előreívelés utáni öngóllal szerezték meg a vezetést. A vendégek fél óra játék után szépítettek, de egy szép akció végén a mieink a 41. percben Mészár Sándor révén újra magukhoz ragadták az előnyt.

A második félidőben sokáig kiegyenlített játék folyt a pályán, ám a 70. perc körül elfáradtak a gyulaiak, az ellenfél pedig ezután szinte tetszés szerint érte el az újabb találatokat, míg a Grosicstól csak Fejes volt eredményes. Így a végén 6-3-as vendég siker született.

- Egy cserejátékossal a kispadon egyszerű játékot próbáltunk játszani. Ameddig lehetett, igyekeztünk beosztani az erőnket. A küzdeni akarással, a hozzáállással elégedettek lehetünk, a taktikai utasításokat betartották a fiúk, és összességében jól teljesítettek - értékelt Szarvas János. A szakember kiemelte, Tutu remekül védett, több ziccert fogott, a védelem is helytállt, Rácz Márkusz pedig jól tartotta meg elől a labdákat.