Általános 2021. 09. 05. vasárnap, 21:44

Mindkét együttes vereséggel kezdte a bajnokságot, így a Törökszentmiklós és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia is javítani szeretett volna a vasárnapi bajnokin. A mieink a Mihály - Borszéki, Rácz, Nyerges (Farkas), Mohácsi M. (Bacsa), Kókai, Szűcs, Erdélyi (Fejes), Hoffmann, Mészár, Lőrincz (Cseri L.) összeállításban léptek pályára. A találkozó kimenetelét illetően kevés jót ígért, hogy a hazaiak a 9. percben egy szögletből betekert góllal szereztek vezetést. Nemsokára jó esély kínálkozott az egyenlítésre, de a ziccerbe kerülő Rácz Márkusz előtt egy göröngyön megpattant a labda, így az a kapusé lett. A folytatásban még ennyi örömünk sem akadt, a hazaiak a labdavesztéseink után sorra lőtték a gólokat, a szünetig meg sem álltak ötig. 

A második félidőben némileg visszafogottabb tempóra váltott a Törökszentmiklós, több hiba került a játékukba. Ennek ellenére mi még kevesebbszer jutottunk el a kapujukig, komoly veszélyt ekkor nem jelentettek a támadásaink. A mérkőzést végül a Jász-Nagykun-Szolnok megyei gárda 9-0-ra nyerte.

- Nem találtuk az ellenszerét az ellenfél letámadásának, sok labdát veszítettünk, ezekből pedig rendre gólt kaptunk - értékelt Kovács Imre vezetőedző.