Általános 2021. 07. 23. péntek, 15:38
20200819-082841.jpg
A héten megkezdődtek az edzések a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai telephelyén. Igaz, egyelőre csak az idősebb korosztályok élik át az alapozás izzasztó óráit. A bozsikos csapatok a jövő héten látnak hozzá a munkához.

Az akadémia vezetése korábban úgy döntött, hogy az előttünk álló bajnoki évben két új korosztály számára biztosít - újra - versenyzési lehetőséget. Az U19 Kovács Imre, az U17 pedig Takács László vezetésével készül a megmérettetésekre. 

- Örömmel mondhatom, hogy az eddig megtartott toborzók sikerrel zárultak. A meglévő játékosok az újonnan érkezőkkel kiegészülve elegen lesznek ahhoz, hogy az U17-es és az U19-es csapatot is benevezzük a bajnokságba - mondta Kiss János, a gyulai telephely vezetője. 

A szakember elmondta, az U14-re és az U15-re a megszokott bajnoki mérkőzések várnak az NB II-ben. Ezeket a gárdákat is kiegészítették a frissen hozzánk igazolt játékosokkal. Előbbi együttest Kiss János, utóbbit Vantara Zoltán vezeti. Az egyéni képzésért mind a négy korosztályban Szarvas János felel. A bozsikos gárdák az MLSZ döntésének megfelelően Gyulán készülnek, de Csongrád-Csanád megyében versenyeznek majd. Ők a felkészülést a jövő héten kezdik.