Általános 2021. 05. 30. vasárnap, 09:02
pistritu-erik-33202161.jpg

Hamar vezetéshez jutott a szezonzáró bajnokin, a Makó otthonában a Kenyeres - Berki (Kovács Á.), Stir, Botta-Dukát, Susánszky (Pribék), Mohácsi M., Zelicskovics, Pistritu, Dékány, Erdélyi, Mohácsi D. összeállítású Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A gyulai, U15-ös gárda a hatodik percben Botta-Dukát Bálint révén vezetett támadást, csatárunk az alapvonalról visszapasszolva Erdélyi Mátét hozta helyzetbe, aki öt méterről a kapuba passzolt. Az első félidőben Takács László tanítványai jól játszva, több helyzetet alakítottak ki, ám a befejezések nem sikerültek. 

A második félidőben hamar megduplázták az előnyt a srácok, a 47. percben a bal oldali védőt játszó Mohácsi Dávid mutatott be sikeres cseleket, majd Botta-Dukáthoz passzolt, aki elsőre a kapuba lőtt, ám a kipattanót átemelte a hálóőrön. Jó egy órányi játék után ugyan szépített a Makó, de ezután újabb találat már nem született, a Grosics 2-1-re nyert, és az ötödik helyen végzett a bajnokságban.

- Az első félidőben jól teljesítettünk, a másodikban már nagyobb hibaszázalékkal futballoztunk. Nehéz féléven vagyunk túl, sokminden megváltozott ebben az időszakban, a játékosok többsége jól állt hozzá a kihívásokhoz - értékelt Takács László vezetőedző.

A képen a születésnapos Pistritu Erik, aki csapatkapitányként jó teljesítménnyel vette ki részét a makói győzelemből.