Általános 2021. 05. 01. szombat, 07:13

Az erősebb csapatok orra alá is borsot törni képes, veszélyes gárda várt pénteken a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai, U14-es csapatára. A mieink a Kenyeres - Kovács-Kulcsár (Kovács Á.), Szendi, Czene (Kovács Zs.), Mészáros, Kovács Z., Lázár, Süle, Orodán (Joó), Petka, Mohácsi (Pribék) összeállításban léptek pályára Cegléden és támadó felfogásban játszva sorra alakították ki a helyzeteket a mérkőzés első szakaszában. Ezek sajnos kimaradtak, a hazaiak viszont két labdavesztés után két gólt szereztek a félidő hajrájában. 

A második játékrészben ott folytatták a fiúk, ahol abbahagyták, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy Mohácsi Dávid nagyjából a kezdő sípszó után tizenöt másodperccel betalált. A folytatásban minden esély megvolt az egyenlítésre, azonban az 57. percben egy vitatott büntetővel újra kétgólosra nőtt a különbség. A folytatásban egy csapat volt a pályán, a Cegléd több gólt is szerzett, és végül 6-1-re nyert.

- Jó játékot hozott az első huszonöt perc, több helyzetet alakítottunk ki, de a vezetést nem sikerült megszereznünk. Ezután két labdavesztést követően a félpályát kétszer átlépő ellenfél két gólt szerzett. A második félidőben hamar visszajöttünk a meccsbe, de egy véleményes büntető eldöntötte a találkozót. Pozitívum, hogy mindenki játéklehetőséget kapott. Ma ennyire futotta az erőnkből, az ellenfél megérdemelten nyert - nyilatkozott Kiss János vezetőedző, aki ezúttal senkit sem emelt ki csapatából.