Általános 2021. 03. 07. vasárnap, 20:59

A szezon egyik legjobb félidejét produkálta a Kecskemét elleni, vasárnapi bajnokin a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai, U14-es együttese. A Lovas (Horváth) - Kovács-Kulcsár, Szendi, Czene, Mészáros, Kovács, Lázár (Joó), Süle, Orodán, Petka, Mohácsi (Sajtos) összeállítású csapatnak alig fél perc kellett, hogy helyzetet alakítson ki a vendégek kapuja előtt, s a folytatás is hasonlóképpen zajlott. Ennek ellenére a 19. percben a Kecskemét szerezte meg a vezetést, de a gyulai együttes lendülete nem hagyott alább, és Kovács-Kulcsár Ákos 38. percben szerzett találatával ki is egyenlített. 

A második félidőben sajnos nem sok örömünket lelhettük, az ellenfél távoli lövései rendre utat találtak a kapunkba. A végén a kecskemétiek nagy különbségű sikernek örülhettek, hiszen 5-1-re nyertek, ráadásul Mohácsi Dávid ágyéktáji sérülése is komolynak látszik.

- Több volt ebben a mérkőzésben, de az ellenfél távoli gólokkal felőrölt minket, és ilyen arányban is megérdemelten nyert - értékelt Kiss János vezetőedző, aki Petka Imre és Mészáros Ádám teljesítményét emelte ki.