Általános 2020. 11. 07. szombat, 12:38
received-1310615532612383.jpeg

Újabb kemény csata várt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai játékosokból álló, U12-es együttesére a Csongrád-Csanád megyei, U14-es bajnokságban. A jó erőkből álló Hódmezővásárhely ellen a Pál - Moldván, Oláh, Pocsai, Frankó, Beliczai, Erdei, Dani A., Hidvégi (cserék: Dani N., Müller, Nagy Z., Petőházi, Ottlakán) összeállításban lépett pályára csapatunk. 

Az első félidőben az ellenfél gyors szélsői ugyan okoztak zavart, de igazán nagy helyzetig nem jutottak a hazaiak. Igaz, a mi támadó játékunk sem volt kifogástalan, középen jól zárt a vásárhelyi védelem, a széleken pedig mi nem voltunk elég bátrak. 

A második félidő első percében vezetéshez jutott a Hódmezővásárhely, egy szabadrúgás után kapusunk a mezőnybe öklözte a labdát, de azt visszalőtték. Hátrányban még nagyobb erőket mozgósított a Grosics a gólért. A fiúk jópár helyzetet kialakítottak, Moldván Krisztián, Dani Andor, vagy Nagy Zoltán is többször betalálhatott volna, de vagy a kapus védett, vagy mi nem választottunk jó megoldást. Az utolsó negyedórára már 3-2-3-as felállásban játszott a gyulai gárda, de ez sem segített, a vásárhelyiek otthon tartották a három pontot.

- Nem öröm a vereség, de egy jó csapattól kaptunk ki, nincs okunk keseregni. A helyzetek alapján közelebb álltunk a győzelemhez, a kapusunk kétszer védett az egész meccsen, nekünk viszont nagyon sok komoly lehetőségünk volt. Az első félidőben nem működtünk igazán jól, egysíkúan támadtunk. Tanulság, hogy fel kell vállalni a bátrabb játékot. A másodikban mindent megtettünk a győzelemért, sok helyzetünk volt, de ma nem tudtunk gólt szerezni - mondta Vantara Zoltán vezetőedző.