Általános 2020. 11. 05. csütörtök, 09:30
budai-dominik-bela-526494.jpg

Két győzelem és egy döntetlen mellett öt alkalommal is vereséget szenvedett a DAFC Bordány együttese, melyet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai gárdája a Szent Gellért Fórumban fogadott. A szerda estébe nyúló találkozón a mieink a Kenyeres - Stir, Botta-Dukát, Orodán, Egri, Petka, Pap, Budai, Szilágyi, Dékány, Kovács Zsolt összeállításban léptek pályára. 

Hamar előnyhöz jutott a Grosics, a remek formában futballozó Budai Dominik már a negyedik percben bevette a vendégek kapuját. A következő időszak mégsem úgy alakult, ahogy terveztük, a DAFC Bordány ugyanis több helyzetet kidolgozott, a félidő felénél pedig ki is egyenlített. Mindez nem okozott zavart a gyulai csapatnál, Takács László tanítványai ugyanis állták a sarat, és közben jöttek a gólok is. A szünetig az U14-ből a nagyobbak közé delegált Orodán Kornél és Budai Dominik is eredményes volt, így megnyugtatónak tűnő, 3-1-es gyulai előnnyel zárult az első játékrész. 

A folytatásban újabb grosicsos gólok születtek, előbb a szintén a fiatalabbaktól érkező Kovács Zsolt volt eredményes, majd két újabb Budai találat között Botta-Dukát Bálint is gólt szerzett. A végén szépített az ellenfél, így 7-2-es hazai győzelem született.

- Úgy éreztem, nem lesz könnyű dolgunk, és 1-0 után voltak is nehézségeink. Aztán az egyenlítés után jöttek a gólok, és ahogy jöttek, az ellenfélnek úgy ment el a kedve a játéktól. Hátul jól zártunk, elöl valamivel kevesebbet tettünk hozzá az egészhez, de összességében elfogadható teljesítményt nyújtottunk, jó volt a hozzáállás. Gratulálok mindenkinek, bízom a hasonló folytatásban - mondta Takács lászló vezetőedző.

A képen Budai Dominik, aki négyszer volt eredményes a DAFC Bordány ellen.


Hozzászólások: