Riport 2020. 10. 22. csütörtök, 21:05
1190814.jpg

A forduló előtti tabella alapján az első helyezett fogadta a másodikat pénteken, a Grosics Akadémia gyulai centerpályáján. A második helyen álló vendég szegediek egy meccsel kevesebbet játszottak, de ők még veretlenek voltak. A találkozó esélyesének nem a zömmel fiatalabb játékosokból álló hazai gárda számított, mely a Horváth - Kovács-Kulcsár (Kovács Zsolt), Mészáros, Berki, Szendi (Joó), Czene, Kovács Z., Lázár, Süle, Orodán (Csumpilla), Mohácsi összeállításban lépett pályára. 

Az első percek igazolták a várakozásokat, a jelentős fizikai fölényben lévő szegediek hamar két gólos előnyre tettek szert. Ezután két nagy helyzet is adódott a hazai csapat előtt, de a fiúk ezúttal nem voltak elég ügyesek a befejezéseknél. A találkozót a szegediek uralták, a szünetben már 4-0-ra vezettek. 

A második félidő sem hozott változást, a gyulai együttes nem volt képes ellensúlyozni a vendégek fizikai fölényét, s bár helyzetig eljutottak a fürdővárosiak, de gólt nem sikerült szerezniük. A mérkőzés végén a Tisza partiak örülhettek, 8-0-ás sikerükkel átvették a vezetést a tabellán.

- A minden csapatrészében jobb teljesítményt nyújtó Szeged ilyen arányban is megérdemelten nyert. A magassági, technikai, súlybeli fölényt nem tudtuk kompenzálni. Mi próbáltuk játszani a saját játékunkat, de ez csak hellyel-közzel sikerült. Kis hiányérzetem azért van, a komolyabb lehetőségeink közül egyet sem sikerült gólra váltanunk - értékelt Kiss János vezetőedző, aki a több nagy védést bemutató Horváth Zoltán és a védekezésben a vereség ellenére is kiemelkedőt nyújtó Süle Mihály teljesítményét emelte ki.

A képen Horváth Zoltán, aki a kapott gólok ellenére is kitett magáért, sok nagy védést bemutatott.


Hozzászólások: