Általános 2020. 10. 16. péntek, 08:42
u14.jpg
A lehető legközelebbi idegenbeli mérkőzését vívta csütörtök délután a Szeged-Csanád Grosics Akadémia U14-es együttese. Kiss János tanítványai a Gyulasport otthonában léptek pályára, és arattak nagy különbségű győzelmet.

Kenyeres (Horváth) - Kovács-Kulcsár (Joó), Berki (Orodán), Szendi (Kovács Zs.), Czene (Gálea), Mészáros, Kovács Z. (Pribék), Lázár, Pap (Egri), Süle, Mohácsi: ebben az összeállításban mértük össze tudásunkat a Gyulasporttal a hétközi, városi rangadón. Nagy küzdelmet aztán nem hozott a mérkőzés, mert a vendég gárda már az első percekben letette névjegyét, és a találkozó folyamán szemernyi kétséget sem hagyott afelől, hogy melyik a jobb csapat. Tizenhat perc elteltével már 4-0-ra vezettünk, vagyis nagy grosicsos fölény jellemezte a meccset. Az ellenfeleit gyakran megszorongató, erős középcsapatként meghatározható Gyulasport ezen a mérkőzésen nem tudott felnőni az ellenfélhez, egyértelműen a vendégek akarata érvényesült. A félidőben 7-0-ra vezettünk, a vége pedig úgy lett 12-1, hogy valamennyi cserejátékos beállt, s ha a fiúk kicsit jobban koncentrálnak a kapu előtt, jóval nagyobb különbség is kialakulhatott volna. Góljainkat Mohácsi (3), Egri (2), valamint Szendi, Lázár, Mészáros, Kovács-Kulcsár, Kovács Zs., Orodán, Pribék szerezték.

- A csapat jól, néha ötletesen játszva, a taktikai utasításokat betartva, ilyen arányban is megérdemelten győzött. Próbáltunk gyakorolni a következő, a Szeged elleni találkozóra. Örülök, hogy többen rúgtak gólt, de így is sok helyzet maradt ki - értékelt Kiss János vezetőedző, aki ezúttal az egész csapat teljesítményével elégedett volt.