Általános 2020. 10. 11. vasárnap, 18:38
received-884267848644329.jpeg
Ötödik meccsén megkapta első gólját, de erős ellenféllel szemben aratott fontos győzelmet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia U12-es csapata a Csongrád-Csanád megyei U14-es bajnokság "B" csoportjában.

A forduló előtt szintén hibátlan Szőreg ellen Vantara Zoltán a Pál - Moldván, Oláh, Pocsai, Frankó, Beliczai, Erdei, Dani A., Hidvégi (cserék: Dani N., Müller, Nagy, Petőházi, Ottlakán) összeállításban küldte pályára csapatát. Mint a két együttes pályára vonulása után készített fotón is látszik, a hazai pályán futballozó szőregiek jelentős fizikai fölényben voltak. Hamarosan az is kiderült, a labdával is ügyesen bánnak, így nagy csata alakult ki a pályán. Ezért is volt fontos, hogy Moldván Krisztián remek lövése már a negyedik percben utat talált a hazai kapuba. A folytatásban mindkét oldalon adódott lehetőség, benne volt a levegőben a szőregi egyenlítés éppúgy, mint az újabb gyulai gól. A szünet előtt nem sokkal a bajnokság góllövőlistáját vezető Dani Andor révén ez utóbbi forgatókönyv vált valósággá, a második félidő elején ismét betaláló Moldván Krisztián második gólja után úgy tűnt, eldőlt a meccs. Nem így történt, mivel egy szöglet utáni öngóllal újra csökkent a különbség, de Hidvégi László gólja már azt jelentette, hogy 4-1-es gyulai siker született. S bár a csapat az ötödik meccsén megkapta első gólját, az újabb győzelem azt jelentette, hogy a mezőnyben immár egyedül a Grosics áll százszázalékos mutatóval.

- Az eddigi legerősebb ellenféllel találkoztunk, és nagyon kemény, embert próbáló meccset játszottunk velük. Hamar megszereztük ugyan a vezetést, de a mérkőzés nagyon sokáig nyílt küzdelmet hozott, a szőregiek előtt is adódtak lehetőségek. Szeretném kiemelni, hogy mindegyik gólunk átlövésből született! A meccs nagyon sok erőt kivett a fiúkból, de külön öröm, hogy az egész gárda jól játszott! - értékelt Vantara Zoltán edző.

received-355700035743190.jpeg


Hozzászólások: