U16: Megyeri Leventének hiányoznak a társak és a kapu

megyeri-levente-504748.jpg
Locsolkodás helyett pihenéssel és edzéssel teltek az elmúlt napok Megyeri Levente számára. U16-os csapatunk egyik meghatározó játékosa feltalálta magát ebben a helyzetben, bár a kapura rúgásokkal gondjai vannak.

- Hogy telt a húsvét?
- Elég gyorsan és szokatlanul. A rokonlátogatás nálunk is elmaradt, nem jöttek vendégek.

- Kellett edzeni ebben az időszakban is?
- Patrascu mester azt kérte, hogy húsvétkor is mozogjunk valamennyit, de most nem írta elő, hogy az mi legyen. Én azért futottam, végeztem egy kis erőnléti munkát, és technikai elemeket is gyakoroltam.

- Hogy telik az otthonlét? A futball szempontjából bizonyára jóval nehezebben!
- A feladatok nagyobbik részét jól el tudom végezni. Kertes házban lakunk Nagykamaráson, így van hely, könnyen el tudom végezni a labdás, technikai gyakorlatokat, az erősítést. Futni a faluban szoktam, eleinte furcsán néztek rám, de mára már teljesen hétköznapivá vált mindez. A társak mellett egy dolog hiányzik, az pedig egy kapu, mert most sajnos a kapura lövéseket nem tudom gyakorolni.

- Hogy lehet ilyen helyzetben a formát fenntartani, milyen motivációt találhat az ember?
- Olyan ez a helyzet, mintha szünet lenne, de mégse... A motivációval szerintem nincs gond, de ez az időszak most nem a formaidőzítésről szól.

- Tartják a kapcsolatot egymással a csapattársakkal?
- Persze, gyakran beszélünk nemcsak a fociról, hanem minden másról, a tanulásról is, hiszen többen osztálytársak is vagyunk a Karácsonyi iskolában.