Közlemény 2020. 03. 25. szerda, 11:24
hl.jpg
Válságban vagyunk. Mindig a válságban és a krízisben ismerjük meg igazán egymást és magunkat, ilyenkor lehull minden maszk, habár most úgy tűnik, hogy mindenki a maszk mögé bújik.

A válság és a krízis után, amikor minden elcsendesül, vannak, akik győztesen jönnek ki és vannak akik vesztesen. Ha valaki vesztesen végez, akkor sem mindegy, hogy megpróbálta legalább menteni amit lehet, más az önértékelésünk a végén.

Jelen pillanatban az egyesületünk igazolt játékosai, polgárai szétszórtan vannak otthonaikban, falvaikban, városaikban. Próbáljuk meg összehozni ezt a szétszórt közösséget a mindenki által használt online térben. Használjuk ezt a virtuális teret a közösségünk építésére, a morálunk és összetartozásunk javára.

Ne csak az online oktatás,edzésfeltöltés és ellenőrzés, töltse ki a mindennapjainkat, hanem az akadémiai közösségünk szervezése is. Megmutathatjuk most, hogy igenis egy szolidáris, összetartó közösség vagyunk, szembenézünk a kihívásokkal és nem futamodunk meg. Legyünk kreatívak és felelősek, most olyan helyzet van, amikor minden jó szándékra és energiára szükség van. Ha most megmutatjuk, hogy kik is vagyunk, később büszkén gondolunk majd vissza a helytállásunkra.

Fogjunk össze, építsük tovább közösségünket, ahogy eddig is tettük.

 

 

Készítette: Halász László


Hozzászólások: