U16: felemás felkészülést zárt a csapat

u16.jpg

Nem volt teljes mértékben megelégedve a felkészüléssel Ioan Patrascu, U16-os együttesünk vezetőedzője. Úgy fogalmazott, hogy ugyan alapvetően szorgalmas, fegyelmezett munkát végzett a gárda, és a mennyiséggel nincs is gond, de a minőség terén azért akad kifogásolni való. 

- Pár játékos felfogása nem volt megfelelő, többen nem elég szigorúak, nem elég következetesek magukkal szemben. Akárhogy is, a bajnoki meccsek minden felmerülő kérdésre választ adnak. Remélem, a tavasz legalább olyan lesz, mint az ősz - mondta. 

Ioan Patrascu kitért arra is, hogy az elmúlt hetekben több felkészülési mérkőzést játszottak. Ezeknél elsősorban az volt a cél, hogy a Grosics erős gárdákkal meccseljen, így léptünk pályára a román kiemelt bajnokságban futballozó Poli Temesvár és az ott listavezető UTA Arad ellen, de a Kecskemét is kemény ellenfélnek bizonyult. 

A sérülések, betegségek nem kerülték el a csapatot, így a felkészülés során nagyobb szerep jutott a cserejátékosoknak. Maródiak most is vannak, így a szombati, Pécs elleni nyitányon szinte biztos, hogy nem lesz mindenki egészséges. A Grosicshoz négy új ember érkezett, remélhetőleg mindannyian segítséget jelentenek majd a klubnak.