Általános 2020. 02. 10. hétfő, 22:19
gr12.jpg

Lelkesedésben nincs hiány, U12 együttesünk minden hétvégén részt vesz valamilyen tornán, s a fiúk lelkesedése továbbra sem csökken. A napokban a szolnoki Kolláth Béla futsal emléktornán vett részt a gárda. A tíz nevező gárdát két ötös csoportba sorolták. A mieink a Karcag elleni, 5-0-ás sikerrel melegítettek be. A szerényebb képességű csapat felett aratott siker után kapkodva, rossz felfogásban futballoztunk a SZEOL ellen, ennek pedig nem is lehetett más a vége, mint vereség. A 4-0-ás kudarc után a házigazda Szanda Focisuli ellen mindenképpen nyernünk kellett, ha az elődöntőt érő első két hely valamelyikén szerettünk volna végezni. Ehhez képest az ellenfél hamar vezetést szerzett. A hátrányt nagy elszántsággal előbb kiegyenlítettünk, majd a hajrában megszületett a győztes gól is. Az utolsó csoportmeccsen nagy gólarányú győzelemre volt szükség a Szászberek ellen az elődöntőhöz. Egy perc alatt két gólt is szereztünk, de a vége "csak" 5-0 lett, ez pedig a csoport harmadik helyére volt elég. Az ötödik helyért két fáradt csapat csatájából a szerencsésebb orosháziak kerültek ki győztesen, így a Grosics a hatodik helyen zárt.

- Nem vallottunk szégyent ezen a tornán sem, a körbeverésből ugyan nem jöttünk ki jól, de az eredménynél fontosabb, hogy a fiúk sok meccset játszottak - értékelt Vantara Zoltán vezetőedző.

A csapat tagjai: Horváth, Kovács Z., Czene, Kovács Zsolt, Kovács Zsombor, Pribék, Joó, Kiss, Csumpilla, Gálea.

A Grosics meccsei:

  • Karcag 5-0, gólszerzők: Kovács Z., Kovács Zsombor, Gálea 2, Csumpilla
  • SZEOL 0-4
  • Szanda Focisuli 2-1, Gálea, Kovács Zsombor
  • Szászberek 5-0, Kovács Zsolt 3, Csumpilla, öngól
  • OMTK 0-1

 

Győzelem a Nagybecskerek ellen

Nemrég a Szent Gellért Fórumban mérkőzött meg a csapat a vajdasági Nagybecskerek együttesével. A Horváth - Joó, Czene, Kovács Z., Mészáros, Lázár, Kovács Zsolt, Kovács Zsombor, Moldován (cserék: Pribék, Kiss, Csumpilla, Dani, Lovas) összeállítású gyulai gárda kétszer harminc perces meccset játszott a két tizenhatos közötti területen. A fiatalabb játékosokat is bevető Grosics Czene Áron és Kis Zoltán találataival 2-0-ra nyert.

 


Hozzászólások: