Közlemény 2020. 02. 09. vasárnap, 12:26
Eddig tizenegy új fiatal felelt meg a teszteken, így ők már grosicsos színekben folytathatják pályafutásukat. Halász László szakmai vezető elmondta, elsősorban az U16-os és az U17-es csapat megerősítése élvezett prioritást, de más együttesekhez is jöttek új emberek.

Egy öt tagú szegedi különítmény segít abban tavasszal, hogy U17-es csapatunk számára ne okozzon gondot a bentmaradás kivívása a kiemelt, NB II-es bajnokságban. Muzsnay Zsolt együttese Ábrahám Balázs, Bakró-Nagy Kristóf, Csehó Martin, Gulyás Bence és Amir Kapic közreműködésével kezdheti meg a felemelkedést. Rajtuk kívül 2003-asként Sipos Richárd segíthet a csapatnak. 

Gyulán folytatja pályafutását Németh Ferenc (2005) és Jandó Robin (2005), Érmihályfalváról az Ötvös testvérpár, Roland (2004) és Gábor (2005), valamint a fiatal Dani Noel (2009). 

- Az elsődleges feladatunk az volt, hogy az U16-os és az U17-es korosztály minőségi erősítést kapjon, ugyanis mindenképpen szeretnénk megtartani a kiemelt, NB II-es státuszunkat. Nyártól a nyolc NB I-es csapat is ehhez az NB II-hez csatlakozik, így az említett korosztályok minden fordulóban minőségi versenyeztetésben részesülhetnek - hangsúlyozta Halász László.


Hozzászólások: