U9: jó szereplés a kiskunhalasi tornán

gr9.jpg

Erős ellenfelekkel találkozott a Grosics U9-es csapata az immár tizenegyedik alkalommal megrendezett, kiskunhalasi Merkbau kupán. A gyulai gárda a korai indulás után az első meccsen még nem találta a bajai LUA játékának ellenszerét, de a folytatásban az öt együttesből álló csoport tagjai egyaránt fejet hajtottak a fiúk nagyobb tudása előtt. A kvintett második helyének megszerzése után a bronzéremért a budapesti Carvalho ellen szoros mérkőzésen maradtunk alul, így végül a negyedik helyet sikerült megszerezni.

- Közel azonos képességű csapatok ellen léptünk pályára. Az első mérkőzést leszámítva szoros mérkőzéseket játszottunk, a Baja ellen még nem ébredtünk fel. Valószínű, hogy a kora reggeli 5:30-as indulás is közrejátszott ebben. A többi találkozón már kreatívan, bátran, sok helyzetet kialakítva futballoztunk. Örülök, hogy több gólt is tudtunk szerezni, viszont ha jobban odafigyelünk, akkor még sikeresebbek lehetünk. A játékunk gyorsaságán mindenképp szeretnék javítani, védekezésben pedig nem mindig reagáltunk időben, többször távol álltunk az ellenfelektől, nem támadtuk meg időben a labdás játékost. Ezeket próbáljuk kijavítani, de összességében nem néztünk ki rosszul, gratulálok mindenkinek! A torna legjobb kapusát tőlünk választották ki Balogh Lackó személyében, amihez külön gratulálok. Örülnünk kell minden apró sikernek, hiszen ez visz minket előre - értékelt Tóth Dániel edző. 

Eredmények:

  • LUA Baja - Grosics Akadémia 6:2
  • Grosics Akadémia - Paksi FC 3:1
  • SZEOL SC - Grosics Akadémia 2:3
  • Grosics Akadémia - Kecskemèti TE Akadémia 5:3
  • Carvalho BLA USE - Grosics Akadémia 2:1

A csapat tagjai: Balogh László, Krista-Parászka Zétény, Sullay Ákos, Fodor Ármin, Vass Dániel, Papp Koppány, Kiss, Levente, Molnár Levente, Nyári Bálint.  

Végeredmény:

  1. Szilády RFC
  2. LUA Baja
  3. Carvalho BLA USE
  4. Grosics Akadémia Gyula
  5. KTE Akadémia
  6. Móravárosi Kinizsi Szeged
  7. Hírös ÉP Kecskemét
  8. SZEOL SC Szeged
  9. Soltvadkerti FS
  10. Paksi FC