Általános 2019. 12. 10. kedd, 14:38
debrecen-2019-12-08.jpg
Többségében erős, debreceni és nyíregyházi csapatokkal mérkőzve ért el szép eredményt a hétvégi, debreceni Mikulás tornán U12-es együttesünk.

A Debreceni Labdarúgó Akadémia ellen kezdte a csoportküzdelmeket a Grosics U12-es csapata. A szombati, első találkozón Mészáros Ádám góljával megszereztük a vezetést, de a jó erőkből álló hazaiak fordítottak, és megnyerték a magas színvonalú mérkőzést. A 4+1-es, kispályás torna második gyulai érdekeltségű találkozóját a nyíregyházi Oros ellen vívták a fiúk, itt végig nagy fölényben futballozva, 1-0 után, az ellenfél szerencsés gólja sem zökkentette ki a ritmusból a gárdát, mely végül 3-1-re nyert. A nap utolsó meccsét a Debreceni Labdarúgó Akadémia fiatalabb gárdája ellen játszottuk. A fáradtabb Grosics hibáit végül jól használták ki a debreceniek.

A csoport harmadik helyén végezve vasárnap az Ezüst kupáért játszott a gyulai együttes. A sorsolás ismét a DLA 2009-es játékosokból álló csapatát hozta utunkba, de ezúttal visszavágtunk a szombati vereségért, a kiélezett küzdelmet hozó derbit 2-1-re nyertük. Ezután egy újabb nyíregyházi csapat következett, a Filo SE ellen végig a mi akaratunk érvényesült, így sima Grosics győzelem született. Az Ezüst kupa sorsáról a Loki Focisuli elleni meccs döntött, a jó iramú és színvonalú találkozón az utolsó percben született Kovács Zsombor góllal 1-0-ra nyertünk.

- Idei utolsó tornánkon vettünk részt. A csoportban két szoros vereséget szenvedtünk, alapvetően jobb csapatoktól kaptunk ki a huszonhatperces mérkőzéseken, néha megmosolyogtató gólokkal. Vasárnap, az Ezüst kupában jó meccsen vertük a fiatalabb debreceni csapatot, majd egy sima győzelem után újabb remek siker következett. Erős tornán vettünk részt, jól teljesítettek a gyerekek, így szépen zártuk az évet - nyilatkozott Vantara Zoltán vezetőedző.

A csapat tagjai: Horváth Zoltán (kapus), Czene Áron, Csumpilla Bence, Gálea Gábor, Kovács Zoltán, Kovács Zsolt, Kovács Zsombor, Lázár Ákos, Mészáros Ádám.

Eredmények:

  • Debreceni LA "fehér" 1-2, Gólszerző: Mészáros Á.
  • GFSE Oros 3-1, Kovács Zsolt, Mészáros Á, Lázár Á.
  • DLA 2009 2-3, Kovács Zsombor, Csumpilla B. 
  • DLA 2009 2-1, Kovács Zsolt, Kovács Zsombor. 
  • Filo SE 3-0, Lázár Á., Kovács Zsombor 2.
  • Loki Focisuli "piros" 1-0, Kovács Zsombor.

vantara-zoltan.jpgEredményes időszakot zártak

- Jó évet zártunk, fejlődtek a fiúk, elégedettek lehetünk az edzéslátogatottsággal is, mindenki nagyon igyekszik. Fontos változást jelentett, hogy átálltunk a 8+1-es, keresztpályás rendszerre, ez komplexebb feladatok megoldását várja a gyerekektől, több a terület, és nagyobb szerepet kap a csapatjáték. A jövő egyik nagy kihívása, hogy a mostani tizenhármas létszámot emelni kell. Addig is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, találkozunk a szilveszteri, csabai futógálán! - értékelte az elmúlt hónapokat Vantara Zoltán.

 


Hozzászólások: